Puoliaika.com ennakko: Roma – Empoli

asroma_empolifc_puoliaika.com

Serie A:n toisena oleva Roma saa Stadio Olimpicolle vieraaksi 16. sijalla majailevan Empolin.

Roman hyökkäys heikentyi tällä viikolla, kun he lainasivat Mattia Destron AC Milaniin. Rudi Garcian miehistössä on muutenkin vajavaisuutta, kun Kevin Strootman, Seidou Keita ja Daniele De Rossi ovat poissa pelistä. Empoli puolestaan lähtee parhaalla kokoonpanollaan peliin.

Vaikka Romalla on paljon poissaoloja, on se silti vahvempi joukkue paperilla. Garcian joukkue on kuitenkin menettänyt hieman alkukauden kiimaa ja he ovat voittaneet viimeisestä kuudesta pelistä vain kaksi. Toisaalta he eivät ole hävinneet Joulukuun alun Mestareiden liigan City-tappion jälkeen kertaakaan. Empoli on puolestaan viimeksi voittanut Joulukuun alussa Coppa Italiassa Genoan.

Roma on erittäin hyvä kotijoukkue. Jos ei lasketa Mestareiden liigan otteluita, niin Roma on hävinnyt viimeksi kotonaan toimituksen todistavien silmien alla Juventukselle 11.5.2014.

Vetomielessä Roma on ennakkosuosikki, mutta kertoimiin on saatava isompia lukuja. Roman vähintään kahden maalin voittoon saa kertoimeksi Nordicbetillä 2.14, joten se on erittäin hyvä kohde pelata. Kyllä Francesco Totti maalin tekee. Sille taas puolestaan saa 2.30 kertoimen.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän