Puoliaika.com ennakko: Chelsea – Manchester City

Chelsea Manchester City - Puoliaika.com

Chelsea Manchester City - Puoliaika.com

Tänään on futisfaneille herkkua, kun illan ottelussa kohtaa Valioliigan kärkijoukkueet.

Chelsea koittaa pidentää etumatkaa Manchester Cityyn ilman parasta maalintekijäänsä Diego Costaa, sillä mies sai pelikieltoa runnottuaan Cupin ottelussa Liverpoolin Emre Cania.

Chelsealla on kuitenkin erittäin hyviä pelaajia Costan tilalle, joten tilanne ei ole niin paha kuin voisi olettaa. Mikäli Cesc Fabregasin loukkaantuminen samaisessa ottelussa on äitynyt niin pahaksi, ettei mies pysty pelaamaan tänään, on Chelsean Jose Mourinholla tukalat paikat.

Cityn paras maalintekijä Sergio Aguero on täydessä pelikunnossa, mutta Manuel Pellegrinin miehistöstä puuttuu Yaya Toure sekä Wilfred Bony. Pienenä sivuhuomautuksena sanottakoon, ettei City ole voittanut peliäkään Valioliigassa ilman Tourea.

Yaya Toure on ehdottomasti Cityn moottori, joten miehen puuttuminen huonontaa vierailijoiden mahdollisuuksia saada pisteitä.

Nordicbet antaa Chelsean suoralle voitolle kertoimeksi 2.20, joten se on erittäin hyvä kohde pelata. Mikäli haluaa kuitenkin hieman lisäkerrointa, niin puoliaika/lopputulos: X/1 kertoimella 4.80 on kertoimeltaan hyvä haku.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän