African Nations Cupissa ratkaisupelit käsillä

355px-2015_Africa_Cup_of_Nations_logo

 

Tämän vuoden African Nations Cupissa on enää jäljellä kuusi joukkuetta. Huikeiden vaiheiden jälkeen kuusi joukkuetta taistelevat vielä tämän vuoden parhaan joukkueen tittelistä. Tänään vielä ratkotaan Kongon demokraattiselle tasavallalle ja Päiväntasaajan Guinealle vastustajat. Näihin peleihin saa myös mainiot vedonlyöntikertoimet kaikilta vetoyhtiöiltä, joten kannattaa käydä katsastamassa missä ne parhaat kertoimet oikein ovat.

TSEKKAA TÄMÄ:

Tänään Ghana ja Guinea, sekä Norsunluurannikko ja Algeria ottavat mittaa toisistaan. Norsunliirannikon ja Algerian ottelun voittaja etenee Kongon demokraattista tasavaltaa vastaan, sekä Ghana – Guinea -otteluparista voittaja etenee Päiväntasaajan Guineaa vastaan.

Semifinaalien vuoro onkin sitten 4. ja 5. helmikuuta ja 7.2 päästään pronssiottelun pariin. 8.2. pelataan sitten koko turnauksen finaali ja voittaja kruunataan koko African Nations Cupin mestariksi. Nordicbet vedonlyöntisivusto on turnauksessa tiiviisti mukana,

Tässä kertoimia tuleviin neljännesvälieriin:

1.2. Ghana – Guinea 1.95 – 3.20 – 4.50

1.2. Norsunluurannikko – Algeria 2.60 – 3.05 – 2.85

Kertoimien perusteella jatkoon menisivät siis Ghana ja Norsunluurannikko, mutta yllätyksiä on nähty turnauksessa paljon ja ei ne vielä tähän ole suinkaan loppuneet.

Kaikkiin peleihin on valtavasti lisäkohteita saatavilla ja nämä ottelut ovat nyt sitä parasta priimaa suoraan Afrikasta. Mukana on useita Euroopassa pelaavia huippunimiä ja nimiä jotka tulevat vuoden sisään siirtymään Eurooppaan pelaamaan. Lyös siis vetoa ja seuraa African Nations Cupia!

Kirjoitus tuotettu yhteistyössä vedonlyönti.com-sivuston kanssa

Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: Roma – Empoli
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Arsenal – Aston Villa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän