Puoliaika.com ennakko: Liverpool – Crystal Palace

liverpool-crystal-palace-valioliiga-premier-league-jalkapallo-puoliaika.com

Liverpool isännöi viime viikolla niukasti Manchester Unitedille taipunutta Crystal Palacea

Anfieldilla valmistaudutaan jo aikaan jälkeen Steven Gerrardin. Liverpoolin 34-vuotias kapteeni esiintyy tänään viimeistä kertaa Anfieldin yleisön edessä Liverpoolin pelaajana.

Yli 700 ottelua punaisissa pelannut Gerrard siirtyy kauden päätyttyä MLS-sarjan LA Galaxyyn. Tänään Gerrard tulee varmasti saamaan mahtavan vastaanoton ja suosionosoitukset kotiyleisöltään. Tunteikas päivä edessä Liverpoolissa.

Sarjapaikkansa jo varmistanut Palatsi voi olla yllättävänkin hankala vastustaja. Palacen puolustus on täynnä rehellisiä duunareita, mutta välillä heidän keskittymisensä murenee täysin.

Tänään lontoolaisilla on oivallinen paikka kiusata tunnekuohun vallassa pelaavaa Liverpoolia. Yannick Bolasie on Valioliigan ennalta arvaamattomin harhauttelija ja hän voi tehdä ihan mitä vaan, Glenn Murray on yllättävän paha pideltävä boksissa ja Palacella riittää rymistelijöitä erikoistilanteissa Mile Jedinakin johdolla.

Mikäli Liverpool saa erikoispäivänään hurmion päälle, voivat he olla pitkällä karkumatkalla jo ensimmäisen kymmenen minuutin sisällä.

Puoliaika.comin toimitus poimi seuraavat kohteet NordicBetin listalta:

* Liverpool -1 @2.22

* Steven Gerrardin maali @2.20

* Yli 2.5 maalia @1.66

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here