Puoliaika.com ennakko: Sampdoria – Lazio

uc-sampdoria-lazio-jalkapallo-puoliaika.com

Europaikkoja tulilinjalla Genovessä, kun Lazio lähtee taistelemaan elintärkeistä pisteitä Mestarien liigaa silmällä pitäen.

Sampdoria on tällä hetkellä kiinni Eurooppaliiga-karsintoihin oikeuttavassa ja voitolla olisi tarjolla suoraa paikkaa lohkovaiheeseen. Lazio sen sijaan taistelee paikallisvastustajan Roman kanssa suorasta lohkovaihe-paikasta Mestarien liigassa. Roomalaisilla on vain yksi piste eroa.

Isänniltä puuttuu joukkueen paras maalintekijä, sillä Eder on loukkaantumisen vuoksi sivussa, mutta he saavat kolme pelaajaa takaisin kokoonpanoon, joten suht hyvällä kokoonpanolla isännät tähän otteluun pääsevät.

Laziolla sen sijaan on huomattavasti ongelmia sairastuvan ja poissaolojen takia. Kuusi avauksen pelaajaa missaa tämän ottelun ja yhdeksän pelaajaa todennäköisesti katselee ottelua tanssikengät jalassa ja kravatti kaulassa. Tämä on vieraille todella huolestuttava tilanne.

Lazio todennäköisesti lepuuttaa puolikuntoisia pelaajia, sillä ensi viikon sunnuntaina pelataan ns kuuden pisteen ottelu, kun Lazio ja Roma kohtaavat kuumassa derbyssä.

Vieraat ovat viimeksi voittaneet Sampdorian 2004.

Tiedossa on todella jännä ottelu sarjataulukkoasetelmien johdosta ja toimitus lisää kiimaa ottamalla Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Sampdoria @3.10

Yli 2.5 maalia @1.78

Samuel Eto´o tekee maalin @3.10

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here