Puoliaika.com ennakko: MPS Atletico Malmi – HerTo

mps-atletico-malmi-herto-jalkapallo-puoliaika.com

 

Tänään on jalkapallon ystäville todellinen herkkupala luvassa, kun MPS Atletico Malmi ja Herttoniemen toverit kohtaavat klo 18.30 Tapanilan tekonurmella. Aikaisemmat ottelut vuosien varrella ovat tarjonneet katselijoille kiivaita taisteluja, joissa ei ole vältytty alatyylisiltä kommenteilta ja Mortal Kombatista tutuilta lentopotkutaklauksilta.

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä huimassa kahden ottelun voittoputkessa, mutta kaikki dynastiat joskus kaatuvat.

Atleticolla on ottelussa pari tärkeää poissaolijaa, sillä Antti Säynätkari ja Mohamed Dahir ovat sivussa tämän päivän kamppailusta. Toisaalta Atletico saa kaksi merkittävää vahvistusta tähän otteluun, kun Jesse Ketonen ja Timo Kinnunen palaavat kokoonpanoon. Ketonen oli talven tehokkain atleticolainen ja Kinnusen roolia tuskin kenellekään tarvitsee sen enempää korostaa, sillä seuralegendaksi haukkuminen on vähättelyä tätä pelimiestä kohtaan. Aikoinaan ykkösessä PK-35:n riveissä pelannut Kinnunen on liideri kaikilla elämän osa-alueilla ja hänen merkityksensä Atleticolle on sama kuin Litmasen maajoukkueelle. Tosin Kinnusen ei tarvitse kertoa valmentajalle joukkueen pelisysteemistä, sillä hän on itse joukkueen päävalmentaja.

HerTolla on myös merkittäviä poissaoloja, sillä Akinfewan fysiikan ja Litmasen peliälyn omaava Antti Roine on tällä hetkellä syventämässä jalkapallo-oppejaan jalkapallon synnyinmaassa. Eilen kaksi maalia Regions’ cupin 6-0-voitossa tehnyt Jukka Tuominen  on Jaakko Vartiaisen tavoin sivussa kokoonpanosta. HerTolla oli myös eilen peli, mutta sen ei pitäisi näkyä tämän päivän ottelussa, sillä herttoniemeläiset ovat olleet tuttu näky Herttoniemen mäkimontussa mäkijuoksujen parissa sekä välipäivinä he ovat suosineet iskutonta aerobiaa Itäkeskuksen uimahallissa uintiHIITin muodossa. Joten eilinen ottelu toimi hyvänä valmistavana harjoituksena 6-0-voiton muodossa.

NordicBet on ilmeisesti tehnyt taustatutkimuksensa illan ottelua varten, sillä paperilla kaikki näyttäisi siltä, että Atletico on suosikki tähän otteluun vaatimattomalla 1.45 kertoimella. Tämä kerroin on sen verran pieni ottelun tiukkaan luonteeseen nähden, että sitä ei ole mitään järkeä pelata.

Olemme tehneet omat taustatutkimuksemme  ja seuranneet joukkueiden valmistautumista tähän otteluun ja vahvasti uskomme siihen, että HerTo poistuu ottelusta voittajana.

 

Valitsimme NordicBetin listalta seuraavan muhevan kertoimen omaavan kohteen:

* MPS Atletico Malmi – HerTo 2 @3.70

Edellinen artikkeliVideo: Kaikki mitä tarvitsee tietää Tottenhamin Harry Kanesta
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Liverpool – Crystal Palace

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän