Puoliaika.com ennakko: KTP – HIFK

Veikkausliiga otteluennakko

Veikkausliigassa pelataan tänään viisi ottelua. Kotkassa pelataan mielenkiintoinen ja Veikkausliigan putoamistaiston kannalta todella tärkeä ottelu, kun Helsingin IFK haastaa sarjataulukon hännillä keikkuvan KTP:n Arto Tolsa Areenalla.

HIFK ja KTP ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella. Toukokuun lopussa HIFK poistui Kotkasta voittajana, kun Jani Bäckman varmisti loppuminuuteilla HIFK:n 1-2 vierasvoiton. Tuorein kohtaaminen (23.9.) päättyi maalittomaan 0-0 tasapeliin Sonera Stadiumilla.

HIFK on sarjataulukon kahdeksantena 36 pisteellä, kun jäljellä on neljä ottelua. Seitsemäntenä kulkeva Tampereen Ilves on yhden pisteen päässä ja yhden ottelun enemmän pelannut IFK Mariehamn kuudentena 39 pisteellä. HIFK:n tavoite oli olla kauden päätteeksi kuuden parhaan joukossa, joten tavoite näyttää vielä realistiselta.

HIFK otti viime maanantaina todella upean 1-0 kotivoiton mestaruudesta taistelevasta SJK:sta. KTP puolestaan taisteli edellisessä ottelussaan 1-1 tasapelin HJK:ta vastaan.

– KTP pelasi vahvan pelin HJK:ta vastaan ja he varmasti taistelevat viimeiseen asti sarjapaikastaan. Meidän täytyy olla hieman suoraviivaisempia kuin edellisessä pelissä. Mutta ennen kaikkea on oltava oikea, voittava tahtotila, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran verkkosivuilla.

KTP:n asema Veikkausliigan jumbona on tukala, kun kotkalaisilla on enää kolme ottelua pelattavana.

– Ottelusta pitää saada pisteitä, mielellään ne kaikki kolme. Erittäin tärkeä peli edessä. Edellisestä HJK-pelistä jäi hyvät fiilikset, vaikkei täyttä pottia siitä saatukaan. Se luo hyvät lähtökohdat sunnuntain peliin, KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä kertoo seuran verkkosivuilla.

KTP:lta ovat varmuudella sivussa pelikieltoaan kärsivä toppari Nosh A Lody ja Sasha Anttilaisen pelaaminen on epävarmaa. IFK:n sairastupa ammottaa tyhjyyttään ja joukkueella ei ole loukkaantumisista johtuvia poissaoloja.

IFK-faneja on matkustamassa Kotkaan kolmen bussin verran. Tunnelmaa on siis luvassa Arto Tolsa Areenalla.

Ottelu on todella tärkeä erityisesti KTP:lle. KTP lähtee luultavasti pelaamaan todella hyökkäysvoittoista jalkapalloa kotikentällään ja se sopii hyvänä vastahyökkäysjoukkueena tunnetulle IFK:lle. Pekka Sihvola on IFK:n paras maalintekijä ja hän on tänään avauskokoonpanossa.

Toimitus on tänään paikalla Kotkassa seuraamassa tätä mielenkiintoista kamppailua. Poimimme Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet ottelua varten:

  • HIFK @ 2,75
  • Yli 2,5 maalia @ 1,95

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän