Puoliaika.com ennakko: Atletico Madrid – Real Madrid

La Liga otteluennakko

Madridissa pelataan tänään kaupungin herruudesta, kun Real Madrid matkustaa Vicente Calderonille haastamaan Diego ”cholo” Simeonen miehistön.

Real Madrid on ollut erinomaisessa pelivireessä viimeaikoina. Mikäli ei lasketa harjoituskauden otteluita, niin Real on viimeksi hävinnyt ottelun Toukokuun alussa Juventukselle Mestarien liigassa.

Atletico on puolestaan hävinnyt kaksi viimeistä ottelua. Toinen tappio tuli Benficalle Mestarien liigassa ja toinen Villarealille La Ligassa.

Seurojen väliset taistelut ovat olleet erinomaista viihdettä ja tapahtumarikkaita. Tänäänkin asetelmat ovat erittäin maukkaat todella mielenkiintoiselle ottelulle. Real haluaa kuroa eroa Barcelonaan, nyt kun Lionel Messi on katalaainen riveistä pari kuukautta pois. Los Blancosit eivät voi hävitä tätä ottelua.

Ottelu on tärkeä myös Cristiano Ronaldolle, sillä mies haluaa henkilökohtaisella tasolla nousta ohi Messin. Ronaldon on käytettävä tämä aika hyväksi ja naulattava maaleja. Miehen nälkä on tänään erittäin suuri ja se tulee näkymään illan ottelussa.

Atleticon ei tarvitse murehtia poissaoloista, sillä Koke, kuka oli ainoa potentiaalinen poissaolija tulee kyllä pelaamaan tänään. Realilla puolstaan on huomattavasti enemmän kysymysmerkkejä poissaolijoista. Ainakin Pepe on poissa tänään, mutta Gareth Balen, James Rodriguezin, Sergio Ramoksen, sekä Danilon pelaamiset ovat epävarmoja. Mikäli nämä pelaajat eivät ole tänään pelikunnossa on Realilla iso haaste. Ramosin pelikunnosta huhutaan, että hän kuitenkin olisi tänään avauksessa.

Uskomaton fakta viimeisestä kymmenestä pelistä on se, että Real on voittanut vain kahdesti. Molemmat Mestarien liigassa ja toisen näistä vasta jatkoajalla. Historia siis puoltaa Atleticon voittoa.

Toimitus ei ala veikkaamaan ottelun voittajaa, sillä näissä peleissä voi käydä mitä tahansa. Napsitaan Nordicbetin listalta erikoisvetoja sen sijaan kehiin:

Yli 2,5 maalia @2.10

Molemmat joukkueet tekevät maalim @1.80 

Fernando Torres maali @4.25

-Tähän hieman perusteluja. Torres on iskenyt Barcaa ja Realia vastaan hienoja ja tärkeitä maaleja, mutta huonoimpia jengejä vastaan mies ei saa metristä tolppien väliin.

Keltaisia kortteja  yli 7,0 @1.85

Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: KTP – HIFK
Seuraava artikkeliKooste: Arsenal – Manchester United

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän