Puoliaika.com ennakko: Bayern München – FC Porto

bayern-munchen-fc-porto-jalkapallo-puoliaika.com

 

Bayern isännöi elämän ja kuoleman ottelussa FC Portoa Allianz Arenalla

Ensimmäinen osaottelu FC Porton Estadio do Dragaolla oli kotijoukkueen oppitunti viimeistelystä. Altavastaajana ottelupariin lähtenyt Porto rokotti välittömästi Bayernin takalinjojen virheistä ja peittosi jättiläisen 3-1 lukemin.

Takavuosien supertähti Ricardo Quaresmakin äityi huikeaan vireeseen ja osoitti vanhan kunnon ulkoteräkudin olevan edelleen murhaavan tehokas täsmäase. Harhautuskone Quaresma, Oliver Torres, Yacine Brahimi ja Jackson Martinez on huikea hyökkäyspään nelikko, joiden kanssa saksalaiset saavat olla jälleen tarkkana.

Bayernilta ei tuntunut reissupelissä onnistuvan oikein mikään. Pallonhallinta oli mukavasti saksalaisilla, mutta todellisten avopaikkojen rakentelu oli erittäin haastavaa. Arjen Robbenin ja Franck Riberyn poissaolojen takia Bayernin murtautumisvoima on selkeästi vaisumpaa.

Illan kamppailussa ratkaiseva tekijä on se, kuinka hyvin Porton alakerta kestää Bayernin painostuksen. Bayern on massiivisista poissaoloistaan huolimatta suosikki. Nyt se tarvitsee esim. 2-0 kotivoiton ja jatkopaikka olisi heidän. Paljon riippuu myös siitä jos Robben tekisi ihmeparantumisen ja olisi mukana kokoonpanossa.

Ottelun suosikki on siis Bayern München, mutta otteluparista jatkoonpääsijä onkin kinkkisempi ennakoitava. Suurin osa asiantuntijoista pitää Bayernia edelleen suosikkina menemään jatkoon, mutta Puoliaika.comin toimitus lähtee rohkeasti Porton kelkkaan.

Poimimme NordicBetin listalta seuraavanlaisia pelikohteita:

* Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.73

* FC Porto @9.10

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here