Puoliaika.com ennakko: Barcelona – PSG

fc-barcelona-paris-saint-germain-psg-jalkapallo-puoliaika.com

Pariisilaiset ovat vaikean paikan edessä, kun he yrittävät nollata Barcelonan 3-1 voiton.

Vaikka Zlatan Ibrahimovic ja Marco Verratti pääsee takaisin pelaavaan kokoonpanoon, on silti Barcelonan formi todennäköisesti liikaa vieraille.

Pariisissa koettu täysmurskaus oli erityisesti David Luizille nöyryytysten ilta, kun miestä vietiin kuin litran mittaa. Thiago Silvan ikävä loukkaantuminen oli erittäin paha isku PSG:lle.

Tänään vieraiden on pakko hyökkää ahneesti ja tämä jättää puolustuksen haavoittuvaiseksi. PSG:n hyökkäys on kyllä todella vaarallinen ja todennäiköisesti Lavezzin tilalla nähtänee nuori brassitaituri Lucas Moura. Zlatan on yksi harvoista pelaajista joka pystyy voittamaan pelejä itse.

Toisessa päässä on myös yksi näistä harvinaisuuksisa. Lionel Messi tulee tänään tekemään maalin. Se on varma! Nyt kun 400. maalin paine on lähtenyt pois hartioilta, voi kirppu pelata vapautuneemmin. Varsinkin kun on erittäin tukevan tuntuinen johto taskussa.

Barcalla on PSG:stä pieni niskalenkki, sillä katalaanit ovat voittaneet kaksi viimeistä kohtaamista. Barcelona onkin voittanut seitsemän UCL-peliä putkeen.

Ottelusta tulee todella vauhdikas ja molemmat joukkueet tulevat tekemään maalin.

 

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Molemmat tekee maalin @1.58

Yli 3.5 maalia @2.21

Ibra tekee maalin @2.60

Messi yli 1.5 maalia @4.75

Yllärinä voidaan hakea PSG voittoa kertoimella @6.90

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here