Kilpailu: Voita matka Lazion ja AS Roman derbyotteluun

Puoliaika.comin Lazio - AS Roma derbykilpailu on täällä taas

Nyt on viimeinen mahdollisuus voittaa ilmainen matka toimituksen kanssa katsomaan legendaarisen raivokasta Lazion ja AS Roman derbyottelua paikanpäälle Roomaan.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa: arvaa Mestarien liigakierroksen oikea rivi 1×2-menetelmällä sekä veikkaa kokonaismaalimäärä Puoliaika.comin Facebook-sivuilla kilpailukuvan kommentteihin tai twiittaamalla Twitterissä oikea rivi sekä kierroksen kokonaismaalimäärä ja merkitsemällä @puoliaika sekä @nordicbetsuomi mukaan twiittiin.

Esimerkkitwiitti:

”1x1x2 ja 20 @puoliaika @nordicbetsuomi”.

Mitä voittajalle on luvassa? Tätä.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Aihgok5qLQU&&showinfo=0″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=qc2lK4Vu8Ek&&showinfo=0″]

Palkinto

Kilpailun palkinto on huikea: se sisältää lennot sekä majoituksen Roomassa ja yhden (1) pääsylipun itse otteluun. Et matkusta yksin vaan saat matkaseuraksesi muun muassa Puoliaika.comin toimituksen sekä muut voittajat. Palkintomatka toteutetaan 22.5.2015 – 25.5.2015 (pe-ma) ja se tulee olemaan ikimuistettava!

 

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 20.04.2015 – 21.04.2015 klo 21:30 välisenä aikana.

 

Kilpailun säännöt

Osallistujalla on oltava kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen voimassa oleva passi ja osallistujan tulee olla toiminut kilpailun ohjeiden mukaisesti vastaten kilpailuaiheiseen kysymykseen. Luonnollisesti sinun tulee olla myös yli 18-vuotias henkilö.

Kilpailuun osallistuminen katsotaan hyväksytyksi, kun osallistuja on toiminut annettujen kilpailuohjeiden mukaisesti ja määräajan sisällä.

Mikäli et omista Facebook tai Twitter-tiliä, voit osallistua kisaan lähettämällä oikean rivin sekä maalimäärän sähköpostitse osoitteeseen some(ät)puoliaika.com otsikolla ”Lukijamatka”. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailu palkinnon ulkopuolisista kuluista matkan aikana eikä ole velvollinen järjestämään kilpailijalle matkavakuutusta.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan matkan ohjelmaa.

 

Voittajan valinta

Toimitus valitsee oikein arvanneiden joukosta yhden voittajan. Mikäli voittajaa ei löydy valitsee toimitus tällöin lähimmäksi osuneista voittajan  ja on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei täytä ehtoja valitaan uusi voittaja tilalle.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta asiasta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here