Puoliaika.com ennakko: Basel – Porto

Veikkausvihje

UEFA Champions League logo

 

Tappioitta pelannut Porto janoaa vierasmaalia Baselin kustannuksella.

Jatkopelien vaikeiten ennustettavin ottelu pelataan tänään, kun Basel isännöi Portoa.

Kumpikin joukkue pääsee otteluun lähes parhaimmistolla, sillä Baselilla on vain yksi loukkaantuminen (Ivan Ivanov) ja yksi pelikielto (Fabian Schär). Portolla kaikki ovat pelikelpoisia.

Schärin poissaolo vaikuttaa Baselin peliin, sillä toppari on ollut yksi Baselin kulmakivistä.

Formit joukkueilla ovat suunnilleen samanlaiset, sillä 10 viime ottelusta Basel on kerännyt 6 voittoa, 3 tasapeliä ja 1 tappion. Porto on samassa ajassa saanut 8 voittoa, 1 tasapelin, 1 tappion.

Porton hyökkäyskolmikkona Jackson Martinez – Yanice Brahimi – Ricardo Quaresma tulee olemaan Baselille vaikea pysäytettävä tänään. Materiaalierolla hiuksen hienosti ennakkosuosikiksi ponnistava Porto onkin tänään toimituksen valinta.

Myös betsimielessä toimitus odottaa tästä ottelusta tasaista. Puoliaika/lopputulos -kohteeseen X/2 tuo kertoimeksi 5.25.

Myös Martinezin maali kiinnostaa, sillä siihen tarjotaan kertoimeksi 2.60. Tuulennopea kärki on vaarallinen millä puolustukselle tahansa, joten uskommekin, että mies tuulettaa tänään rajusti!

Laita vedot sisään Nordicbetillä.

Älä unohda meidän kilpailua, jossa voit voittaa matkan Roomaan katsomaan Lazio-Roma -peliä. Lue ohjeet TÄSTÄ LINKISTÄ

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here