Puoliaika.com ennakko: Schalke – Real Madrid

schalke

 

Spanskijättiläisen Mestarien Liigan jatko-ottelut alkavat vierasreissulla Gelsenkircheniin testaamaan Schalken kunto.

Kotijoukkue Schalke lähtee otteluun kelattuaan nauhoja viime kauden saman play-off -kierroksen otteluparista, jossa Real Madrid teurasti sinipaidat 9-2 yhteislukemin.

Schalke-käskyttäjä Roberto Di Matteo ei usko vastaavan floppauksen toistuvan miehistöltään, vaan lähtee intoa uhkuen kaatamaan  vierailevaa tähtisikermää.

Varmaa on, että yksi mies on istunut muutaman ylimääräisen kerran pöntöllä ennen illan ottelua. Sillä 19-vuotias Timon Wellenreuther tekee UCL-debyyttinsä Schalken maalillla. Vierailijan hyökkäyskalusto ei juuri paljoa haastavampi voisi olla.

Vierailija Madrid on yksi vahvimmista ennakkosuosikeista nostamaan keväällä Mestarien Liigan pyttyä ilmaan. Mestaruuden uusiminen on aina äärimmäisen vaikeaa, mutta arpaonni on ollut madridilaisille melkoisen suotuisa, koska Schalke ei kuulu turnauksen vahvimpiin joukkueisiin.

Carlo Ancelotti toivoo saavansa hyökkäystridentensä: Karim Benzema-Gareth Bale-Cristiano Ronaldo (espanjalaisittain ”BBC”)  huipppuiskuun kevään korvilla, joka antaisi valkoisille etulyöntiaseman lähes joukkuetta kuin joukkuetta vastaan.

Puoliaika.com uskoo otteluparissa Real Madridin vievän jatkopaikan ja uskomme seuran alkavan varmistella sitä jo tänään. NordicBetin valikoimasta poimimme kupongille Schalke +1 maalia ja merkiksi vierasvoitto kertoimella 2.20. Toinen hakumme on Ronaldon tekemä puskumaali kertoimella 5.00.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here