Tappioilla aloittaneet Kolumbia ja Puola vastakkain sunnuntai-illassa

Group H Poland v Senegal - FIFA World Cup Russia 2018 Robert Lewandowski (Poland) at Spartak Stadium in Moscow, Russia on June 19, 2018. (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto via Getty Images)

Sekä Puola että Kolumbia kärsivät MM-kisojen lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella yllätystappiot H-lohkossa. Sunnuntaina joukkueet ovat vastakkain ja molemmat tarvitsisivat ottelusta voiton.

Puola ja Kolumbia olivat ennakkoon H-lohkon ennakkosuosikit, mutta ensimmäisen pelikierroksen jälkeen molempien joukkueiden pistesarake näyttää vielä pyöreää nollaa. Kolumbia hävisi ensimmäisen ottelunsa yllättäen Japanille maalein 1–2 ja Puola kärsi tappion Senegalille samoin lukemin.

Sunnuntaina voitto olisi siis tärkeä molemmille, kun joukkueet kohtaavat illan päättävässä ottelussa. Molemmilla on petrattavaa erityisesti puolustuspelaamisessa, joten omia maaleja vartioidaan varmasti nyt huolellisesti. Senegal onnistui pitämään Puolan tähtihyökkääjän Robert Lewandowskin kurissa, ja samaa yrittää varmasti myös Kolumbia. Puola taas tarvitsisi kipeästi Lewandowskin maalivireen heräämistä.

H-lohkossa jo yllättäneet Japani ja Senegal ottavat myös yhteen sunnuntaina. Molemmilla on takanaan voittoisat avausottelut ja henki joukkueissa on varmasti korkealla. Maalintekokin on onnistunut hyvin, vaikka molempien otteluissa nähtiin varsin erikoisia maaleja.

Sunnuntain käynnistää G-lohkon ottelu Englanti–Panama. Englanti käynnisti turnauksensa voitolla, vaikka se olikin ajoittain hankaluuksissa Tunisiaa vastaan. Englannin voittomaalin viimeisteli vasta ottelun lisäajalla Harry Kane. Panama taas jäi MM-avauksessaan Belgian jyräämäksi, vaikka joukkue yrittikin puolustaa tiiviisti. Jos ensimmäistä kertaa MM-lopputurnauksessa pelaava Panama ei pysty parantamaan otteitaan, pitäisi Englannin viedä ottelusta täysi pistepotti varsin helposti.

Sunnuntain MM-ottelut:

Su 24.06. klo 15.00: Englanti–Panama
Su 24.06. klo 18.00: Japani–Senegal
Su 24.06. klo 21.00: Puola–Kolumbia

Lue lisää: MM-kisat 2018

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here