Pukki-Partylle tiedossa jatkoa Millwallia vastaan?

Pukki-Partylle olisi toiveissa jatkoa, kun Carrow Roadille saapuu visitoimaan Kaakkois-Lontoon ylpeys Millwall. Tuplaukseen isketään sinkkukohde tästä matsista.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Viime kauden päätteeksi Championshipiin pudonnut Norwich aloitti sesongin hiukan heikosti, mutta iskukyky on alkanut taas löytyä. Viime matsit ovat sujuneet voitokkaasti ja edellispelissä Bristol Cityä vastaan myös Teemu Pukki oli liekeissä. Pukki-Partysta saatiin nauttia kahden maalin verran, kun Norwich vei matsin lopulta 1-3. Toivotaan Temelle onnistumisia myös tänään, kun isketään overihenkinen kohde sisään.

Millwall on aloittanut sarjan kelvollisesti ja tästä osoituksena seitsemäs sija sarjassa. Millwallilla on yhdeksän pelin jälkeen kasassa 15 pistettä, joka on kaksi vähemmän kuin illan kotijoukkueella. Norwich on kuitenkin laadultaan aika paljon lontoolaisia edellä materiaalinsa puolesta ja tänään lienee tiedossa haastava ilta Neil Harrisin nipulle.

Näin ollen voitaisiin iskeä suoraan kotijoukkueen voittoa, mutta haetaan kuitenkin overia lapulle. Yli 2.5 maalin raja saa hiukan yllättäen yli kakkosen kerrointa ja edellismatseihin peilaten tämän ylitys voisi olla saman teeman jatkoa. Toivotaan tietysti, että tämän overi-show’n kapellimestarina toimii Teemu Pukki.

LYÖ VETOA!

Koskettava video: Ian Wright näkee vanhan opettajansa, jonka luuli jo menehtyneen

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here