Veikkausliigassa päätöskierros – nouseeko TPS kuiville ohi IFK Mariehamnin?

Veikkausliigan 2020 viimeinen sarjakierros pelataan keskiviikkoiltana. Suurin panos on sarjan tyvipäässä, missä TPS voi vielä tehdä great escapen!

HJK on jo varmistanut mestaruuden. Kakkosena olevalla KuPS:lla on kasassa 41 pistettä ja kolmosena olevalla FC Interillä 40 pistettä, joten hopea- ja pronssimitalin saajat ovat vielä avoinna.

Umpisurkean kauden pelannut RoPS putoaa tulevaksi kaudeksi Ykköseen. Tällä hetkellä karsijan paikalla on TPS 18 pisteellä, mutta joukkueella on vielä mahdollisuus nousta kotivoitolla kuiville, jos tällä hetkellä 20 pisteellä sijalla 10 oleva IFK Mariehamn häviää oman ottelunsa.

Keskiviikkoiltana nähdään myös kahden konkarin jäähyväisiä. Kuopion Palloseuran kapteeni Ville Saxman lopettaa uransa vierasotteluun Turussa. Samassa ottelussa TPS-legenda Mika Ääritalo saattaa pelata pitkän uransa jäähyväisottelun. Jos TPS joutuu karsintoihin, niin Ääritalolla on vielä kaksi ottelua jäljellä.

Ykkösessä AC Oulun nousu Veikkausliigaan näyttää hyvin todennäköiseltä. Karsijan paikasta taistelevat KTP ja FF Jaro.

Veikkausliigassa päätöskierros

Ke 4.11. klo 18:30 TPS – KuPS
Ke 4.11. klo 18:30 FC Haka – IFK Mariehamn
Ke 4.11. klo 18:30 HJK – FC Inter

Ke 4.11. klo 18:30 Ilves – FC Honka
Ke 4.11. klo 18:30 RoPS – SJK
Ke 4.11. klo 18:30 FC Lahti – HIFK

Kaikki ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

— —

KATSO MYÖS: Video: Heerenveenin kotimatsissa 15 000 pehmonallea lisäämässä tietoisuutta sairastuneista lapsista

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here