Pelisijoittajan ennakko: Cagliari – Verona

Pelisijoittaja.com tarjoaa Coolbetin blogissa viikoittain yhden peli-idean Euroopan huippujalkapallosarjoihin. Tämän viikon osalta katseet kohdistetaan Serie-A:han. Pelivalinta löytyy mielenkiintoisesta kohtaamisesta, jossa uuden valmennuksen alaisuudessa piristynyt Cagliari isännöi Veronaa.

Cagliari kamppailee putoamista vastaan

Cagliarin seurajohdon kärsivällisyys loppui huhtikuun lopulla, kun jo useammassa perättäisessä valmennuspestissään selvästi odotuksiin nähden epäonnistunut Eusebio Di Francesco sai väistyä. Tilalle nimitettiin SPAL:in valmentajana Serie A:ssa läpilyönyt Leonardo Semplici. Semplicin tehtävä sarjapaikan säilyttämiseksi ei tule olemaan helppo, mutta joukkueensa otteet ovat ensimmäisen viiden pelin osalta olleet aiempaa positiivisempia.

Cagliari on ennen viikonlopun ottelukierrosta sarjataulukossa ensimmäisen putoajan paikalla ja pisteitä on kertynyt 28 pelatusta ottelusta 22. Maaliodottamista ja vedonlyöntimarkkinan odotuksista johdettu pisteodottama Cagliarille on 27, joten pisteitä olisi ansaittu noin viisi toteutunutta pistemäärää enemmän.

LYÖ VETOA!

Veronan motivaatio loppukautta kohtaan koetuksella

Ivan Juricin valmentama Verona on kuulunut tällä ja edelliskaudella Serie A:n mielenkiintoisimpiin projekteihin. Viime kaudella takaisin pääsarjatasolle noussut Verona sijoittautui sarjassa lopulta yhdeksänneksi, ja useampi viime kauden avainpelaaja vaihtoi maisemaa suurempiin seuroihin. Odotuksia kuluvaa kautta kohtaan ei asetettu runsaiden muutosten takia kovinkaan korkealle, mutta Juric tiimeineen on onnistunut paikkaamaan puutteet lähes täydellisesti, eikä suoritustaso ole merkittävästi muuttunut viime kauteen nähden.

Verona on ennen tämän viikon kierrosta sarjataulukossa yhdeksäntenä ja pisteitä on kertynyt 28 pelatusta ottelusta 38. Joukkueen pisteodottama on 34, joten pisteitä on kertynyt noin neljä pistettä odottamaa enemmän.

Lue koko blogi ja tsekkaa pelivalinta tästä!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here