Liverpool kaatoi Norwichin – Teemu Pukki avasi heti maalihanat

Englannin Valioliiga käynnistyi perjantai-iltana! Liverpool otti selkeän kotivoiton. Teemu Pukki avasi heti maalihanat Valioliiga-debyytissään!

Liverpool murjoi kotikentällään Norwichin numeroin 4-1 (4-0) Valioliigan avausmatsissa perjantai-iltana.

Norwich sai luotua Teemu Pukin johdolla pari hyvää maalipaikkaa ottelun alkupuolella, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Samaan aikaan Liverpool oli hyökkäyspäässä todella vahva. Pool meni johtoon heti 7. minuutilla omalla maalilla. Mo Salah, Virgil Van Dijk ja Divock Origi tekivät vielä maalin mieheen avausjaksolla.

Toisella jaksolla Liverpool hieman hökkäsi tahtia ja samaan aikaan Norwich oli paljon pirteämpi. Ja niin siinä kävi, että Teemu Pukki laukoi kauniin kavennusmaalin 64. minuutilla. Muutenkin Pukilta varsin vahva debyytti Valioliigassa.

Viimeksi suomalainen on tehnyt maalin Valioliigassa joulukuussa 2008, kun Liverpoolin Sami Hyypiä maalasi.