Interille kovia vahvistuksia – MM-kisoissa pelannut ghanalainen haaviin!

Myös HJK:sta tuttu Anthony Annan edusti Ghanaa vuoden 2010 MM-kisoissa. (Kuva: Getty Images)

Interille satoi perjantaina ilouutisia, kun se vahvistui HJK:sta ja MM-kisoista tutulla Anthony Annanilla sekä brittipeluri Connor Ruanella.

— — 
KISA: Osallistu Valioliiga-kisaan ja voita lempijoukkueesi pelipaita tai 100 € rahaa!
— —

Veikkausliigan siirtotakaraja umpeutui perjantaina, joka sai sarjaa johtavan FC Interin toimimaan. Turkulaisten haaviin tarttui kerralla kaksi pelaajaa, joista varsinkin toinen on erittäin nimekäs.

Anthony Annan on 33-vuotias ghanalainen keskikenttäpelaaja, joka edusti kotimaataan vuoden 2010 MM-kisoissa, joissa Ghana eteni sensaatiomaisesti puolivälieriin asti. Annan muistetaan myös Helsingin Jalkapalloklubista, jonka riveissä hän pelasi ensin vuonna 2014 sekä jälleen kausilla 2016-2018. Vuonna 2017 Annan valittiin koko Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Heinäkuun alusta saakka ilman seuraa ollut Annan pelasi jälkimmäisen HJK-visiitin jälkeen israelilaisen Beitar Jerusalemin joukkueessa, josta hän saapuu nyt Turkuun.

Interiä saapuu vahvistamaan myös vasemman laitapuolustajan tontilla viihtyvä Connor Ruane. 25-vuotias Ruane on englantilaisuudestaan huolimatta pelannut jo lapsuudesta saakka Espanjassa. Siellä hän on pelannut yli 130 ottelua maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla edustaen muun muassa Herculesia, La Rodaa sekä FC Jumillaa.

Molempien pelaajien sopimukset kattavat loppukauden.

Inter vahvisti joukkuettaan hiljattain myös hyökkääjä Lassi Viholaisella, joka kutsuttiin takaisin lainapestiltä AC Kajaanista. Aiemmin Interin riveistä sen sijaan poistuivat Luciano Balbi, Eero Tamminen sekä KaaPoon lainattu Joona Järvistö.

Interille kovia vahvistuksia

https://twitter.com/FCInterTurku/status/1159714868725002240

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – –

Lue myös: Siirtoikkuna sulkeutui Valioliigassa – tässä kaikki tärkeimmät siirrot!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here