Mestarien liiga jatkui tiistai-iltana. Pariisissa Lionel Messi nousi ratkaisijaksi tekemällä kaksi maalia.

Paris Saint-Germain kaatoi kotikentällään RB Leipzigin numeroin 3-2 (1-1) Mestarien liigan A-lohkossa tiistaina.

Kotijoukkue PSG meni johtoon heti 9. minuutilla, kun Kylian Mbappe osui. Andre Silva tasoitti 28. minuutilla, ja Nordi Mukiele vei vieraat johtoon 57. minuutilla.

Ottelun ratkaisijaksi nousi PSG:n 34-vuotias Lionel Messi, joka teki ensin 67. minuutilla 2-2-maalin ja sitten 74. minuutilla rangaistuspotkusta kylmänviileästi 3-2-voittomaalin.

Kolmen ottelukierroksen jälkeen PSG on lohkokärjessä (7 pistettä), kakkosena on manchester City (6 pistettä), kolmantena Club Brugge (4 pistettä) ja neljäntenä RB Leipzig ilman pisteitä.

— —
KATSO MYÖS: Video: Justus Kunnas teki maalin kolmessa sekunnissa Futsal-Liigassa