Video: Justus Kunnas teki maalin kolmessa sekunnissa Futsal-Liigassa

Futsal-Liigassa nähtiin viikonloppuna historian nopein osuma, kun Mad Maxin Justus Kunnas heilutti verkkoa kolmessa sekunnissa.

Valkeakoskelainen Mad Max murskasi sarjanousija Alastaron Urheilijat numeroin 10-2 (7-1) Fitsal-Liigassa viikonloppuna. Ottelun avausmaalia ei tarvinnut kauaa odotella.

Kotijoukkue Mad Maxin Justus Kunnas tykitti pallon maaliin, kun pelikello ehti liikahtaa ainoastaan kolme sekuntia. Se on myös Futsal-Liigan uusi nopeusennätys, ja aiempi ennätys rikkoontui sekunnilla.

12 joukkueen Futsal-Liigan uutta kautta on pelattu noin 3-4 kierrosta ja kärjessä on GFT 11 pisteellä. Mad Max on keskikastissa kuudella pisteellä ja Alastaron Urheilijat sarjajumbona ilman pisteitä.

Justus Kunnas osuu kolmessa sekunnissa

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Maalivahdilla hajosi kasetti tasoitusmaalista – retuutti joukkuekaveriaan ja lensi suihkuun Pohjois-Irlannin Valioliigassa

3 Kommentit

  1. […] — John (@Messifreak10) October 20, 2021 Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.KESKIVIIKKO 20.10.Lohko E:Klo 19:45 Barcelona – Dynamo KievKlo 22:00 Benfica – Bayern MunchenLohko F:Klo 22:00 Man United – AtalantaKlo 22:00 Young Boys – VillarrealLohko G:Klo 19:45 FC Salzburg – WolfsburgKlo 22:00 Lille – SevillaLohko H:Klo 22:00 Chelsea – MalmöKlo 22:00 Zenit – Juventus— —KATSO MYÖS: Video: Justus Kunnas teki maalin kolmessa sekunnissa Futsal-Liigassa […]

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here