PSG murskasi vieraissa Barcelonan – Kylian Mbappe teki hattutempun

Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyivät tiistaina. PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappe kuritti Barcelonaa.

Paris Saint-Germain murjoi vieraskentällä Barcelonan numeroin 1-4 (1-1) neljännesvälierien avausosaottelussa tiistai-iltana. Ottelun hahmo oli kolme maalia tehnyt 22-vuotias ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappe.

Kotijoukkue Barcelona meni johtoon 27. minuutilla Lionel Messin rankkarimaalilla. Rankkari tuomittiin tilanteesta, jossa PSG:n Layvin Kurzawan polvi osui Barcelonan Frenkie de Jongin jalkoihin. Loukkaantuneena sivussa ollut PSG:n brassitähti Neymar twiittasi rankkarituomion olleen vitsi. Mies poisti twiittinsä nopeasti.

PSG tasoitti reilun puolen tunnin jälkeen Mbappen maalilla. Sama mies osui 65. minuutilla, ja Moise Kean teki muutamia minuutteja myöhemmin tilanteeksi jo 1-3. Mbappe kruunasi iltansa, kun hän osui kolmannen kerran 85. minuutilla. Näin loppunumerot olivat 1-4.

Tiistai-illan toisessa ottelussa Liverpool kaatoi vieraissa Leipzigin numeroin 0-2 (0-0) Mohamed Salahin ja Sadio Manen osumilla.

— — —
Uusilla asiakkailla mahdollisuus valita kaksi erilaista ensitalletusbonusta. Tutustu lisää!

Ke 24.2. klo 22:00 Borussia Mönchengladbach – Man City

Mukana on vielä 16 joukkuetta, eli kahdeksan jännittävää otteluparia. Ensimmäiset osaottelut pelataan 16.-17. ja 23.-24. helmikuuta. Toiset osaottelut puolestaan 9.-10. ja 16.-17. maaliskuuta. Mestarien liigan finaali on tarkoitus pelata Istanbulissa, Turkissa, toukokuussa 2021.