Portugalille historiallinen murskavoitto – messevät yhdeksän maalia Luxemburgin verkkoon

Goncalo Ramos oli tikissä latomalla pari häkkiä.

Portugali on aloittanut karsinnat EM-kisoihin loistavasti. Hyvät esitykset saivat jatkoa maanantaina, kun Portugali teki peräti yhdeksän maalia.

Portugali on aloittanut EM-karsinnat lohko J:ssä loistavasti. Joukkue on voittanut luotsinsa Roberto Martinezin johdolla kaikki kuusi otteluaan, ja on vahvasti matkalla ensi kesänä Saksassa pelattavia EM-kisoja.

Maanantai-iltana Portugali teki historiaa. Se otti maansa suurinumeroisimman voiton murskaamalla Luxemburgin järisyttävin 9–0-lukemin!

Puolustaja Goncalo Inacio sekä hyökkääjät Goncalo Ramos ja Diogo Jota iskivät kaikki kaksi maalia. Ottelun ehdottomia hahmoja oli myös Bruno Fernandes, joka viimeisteli itse yhden ja alusti kolme maalia. Cristiano Ronaldo ei ollut Portugalin mukana näissä karsintaotteluissa.

Erityisen kovan Portugalin suorituksesta tekee se, että Luxemburg ei ole ollut heittopussi lohkossa. Se lähti otteluun kolmen karsintaottelun voittoputkessa, kun tappion olivat saaneet kokea Islanti, Bosnia ja Hertsegovina sekä Liechtenstein.

Yhdeksän maalin iloittelukimaran voi katsoa Uefan verkkosivuilta. Vaatii tunnuksen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here