Piskuinen Britannian hallinnoima saari Montserrat otti komean voiton, kun Lyle Taylor laukoi täydellisen vapaapotkun yläkulmaan aivan viime hetkillä.

Montserrat kaatoi vieraskentällä Barbadoksen numeroin 2-3 (2-1) CONCACAF Nations Leaguen B-liigan 2-ryhmän ottelussa viime perjantaina.

Ottelun sankariksi nousi Montserratin 33-vuotias Lyle Taylor. Hän laukoi loisteliaan vapaapotkumaalin vastustamattomasti reppuun 97. minuutilla, 2-3!

Montserratissa on asukkaita noin 5 000. 2-ryhmän toisessa ottelussa Nicaragua kaatoi vieraskentällä Dominikaanisen tasavallan numeroin 0-2. CONCACAF on Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen jalkapalloliitto.

KATSO MYÖS: Video: Liechtenstein teki maalin yli vuoden tauon jälkeen – ja se olikin unelmalaukaus!

Lyle Taylor tekee hienon

Edellinen artikkeliVideo: Antonio Rudigerilta kauden laiskin puolustusjuoksu – Japani murjoi Saksan
Seuraava artikkeliPortugalille historiallinen murskavoitto – messevät yhdeksän maalia Luxemburgin verkkoon