Pikkuhuuhkajat tasapeliin Englantia vastaan

"Mosa" Yaghoubi laukoi Suomen johtomaalin © SPL / Jussi Eskola
Kuva: SPL/Jussi Eskola

Tampereella pelattu Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen peli Englantia vastaan päättyi 1-1 tasatulokseen. Suomi siirtyi johtoon FC Hongan Moshtagh Yaghoubin vapaapotkumaalilla, kun peliä oli pelattu 15 minuuttia. Englannin maalivahti Jack Butland valmistautui keskitykseen, mutta ”Mosa” latasi pallon verkkoon vastustamattomasti ohi hölmistyneen Butlandin. Englanti tuli tasoihin Saido Berahinon maalilla ottelun 67. minuutilla.

Ottelun käsikirjoitus meni Suomen maalia lukuun ottamatta odotetusti, sillä Englanti hallitsi palloa suurimman osan ajasta. Suomelle avautui mahdollisuus yrittää tehdä johtomaalia ylivoimalla viimeiset 20 minuuttia, sillä Liverpoolia edustava Andre Wisdom sai suoran punaisen kortin potkittuaan maassa ollutta Tim Väyrystä.