FC Honka vahvistuu Aleksi Ristolalla

Kuva: IS/Bo Stranden

 

FC Honka on solminut pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Ristolan kanssa.

23-vuotiaalla Ristolalla on takanaan noin puolentoista kauden kokemus Veikkausliigasta TPS:n paidassa. Nuorukainen debytoi viime kaudella Veikkausliigassa ja oli heti joukkueensa paras maalintekijä 11 osumallaan. Tällä kaudella Ristola ehti TPS-nutussa heiluttaa maaliverkkoja kolmesti. Yhteensä miehellä on siis toistaiseksi kasassa 54 Veikkausliigaottelussa syntyneet 14 maalia. Ristola ja TPS purkivat viime viikolla sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ristola innolla uuteen haasteeseen

Nuori hyökkääjä on todella tyytyväinen saapuessaan Espooseen. Uudet haasteet saavat miehen hyvälle tuulelle.

– Tällä hetkellä on kyllä todella hyvät fiilikset. Tämä mahdollisuus tuli eteeni melko nopeasti ja tartun siihen enemmäin kuin innolla, hyökkääjä toteaa.

Maalinsylkijän pelilliset vahvuusalueet ovat tiedossa. Suoraviivaisuutta on varmuudella luvassa.

– Sanotaan näin, että “suoraviivainen etenijä” kuvaa minua kaikkein parhaiten. Tykkään tehdä paljon pystyynjuoksuja ja sitä kautta ajaa maalille, Ristola kertoo pelityylistään.

Tavoitteet loppukaudelle ovat selkeänä nuoren ja lupaavan hyökkääjän mielessä.

– Tavoitteenani on tietysti päästä pelaamaan mahdollisimman paljon. Hongalla on erittäin laadukas joukkue, joten peliajan saaminen ei ole todellakaan mikään itsestäänselvyys. Kun kentälle pääsee pitää onnistua hyvin ja sitä kautta pystyy auttamaan joukkuetta, Aleksi kertoo.

FC Honka

Edellinen artikkeliPikkuhuuhkajat tasapeliin Englantia vastaan
Seuraava artikkeliPikkuhuuhkajien luotsi: ”Äärimmäisen tärkeä piste”