Major league Soccerissa nähtiin viikonloppuna kerrassaan komea tuplatorjunta, kun sveitsiläis-amerikkalainen maalivahti Stefan Frei oli pääosissa.

Seattle Sounders FC:n ja Los Angeles FC:n välinen ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (0-0) Major League Soccerissa viikonloppuna.

Kotijoukkue Seattle meni 1-0-johtoon 58. minuutilla Albert Rusnakin maalilla. Vain muutama minuutti tuon jälkeen vierailla oli loistava mahdollisuus tulla tasoihin, mutta Seattlen 36-vuotias konkarimaalivahti Stefan Frei torjui näyttävästi kaksi kertaa.

Los Angeles FC tuli kuitenkin vielä tasoihin 79. minuutilla Cristian Arangon maalilla. Loppunumerot siis 1-1.

28 joukkueen Major League Socceria on pelattu nyt 14-16 kierrosta. Kärjessä on juuri Los Angeles FC 30 pisteellä.