Pientä panostusta Manchesterin paikallisvääntöön

Viikonloppu on taas kerran täynnä erektoivaa futista eikä vähiten Manchesterin derbyn takia.

Manchester United – Manchester City

Manchester Unitedin tämän kauden taival Mestarien liigassa päättyi viikolla viimeisessä alkulohkoväännössä Leipzigin vieraana – osan mielestä yllättäen, toisten mielestä odotetusti. Niin tai näin, peliesitykset ovat olleet ajoittain mallikkaita, ja kenties matka jatkuukin Eurooppa-liigan puolella vielä pitkään. United pääsee kirjoitushetkellä vallitsevan käsitykseni mukaan derbyyn vahvalla miehistöllä, kun Leipzigiä vastaan huilanneet Cavani sekä Martial palannevat kokoonpanoon.

Manchester City jatkaa perusesitysten jälkeen Mestarien liigan jatkopeleihin – tosin alkulohko ei ollut samaa tasoa kuin Unitedin vastaava. Myös Cityn kokoonpano on suhteellisen terve, joten kokoonpanoista ei löydy liikaa lisäpainoja vaakakuppiin. Manchester City saa pientä rasitusetua, sillä se pystyi Mestarien liigan lohkovoiton varmistettuaan lepuuttamaan muutamaa avainmiestään keskiviikon Porto-kikkailussaan. Toisaalta, tulinen tunne antaa välillä makoisasti lisäpotkua suoritukseen, eikä tunnetta varmasti tule Unitedinkaan leiristä lauantaina puuttumaan. 

Manchester City ottanee ottelun pallonhallinnan itselleen, mikä sopii vastahyökkäyksistä voimaa saavalle Solskjaerin miehistölle mainiosti. Kulunut fraasi tai ei, mutta pienet asiat ratkaisevat, oli kyseessä sitten maalinteko tai puolustaminen.

Manchester United on napannut altavastaajan asemasta huolimatta voitot neljästä viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta, enkä allekirjoita ihan vallitsevan kaltaista kerroinasetelmaa tälläkään kertaa. Manchester City ei ole vielä päässyt tasolleen, ja Guardiolalla riittääkin pohdittavaa sen suhteen, miten Marcus Rashfordin ja Bruno Fernandezin kaltaiset vikkelät veivarit laitetaan sarjakutosen ja -seiskan välisessä myräkässä kuriin.

Pelivalinta

Aasialainen tasoitusveto Manchester United ah +1 kertoimella 1,64 kiinnostaa. ManU:n voitolla tai tasapelillä valinta voitetuksi, maalin tappiolla mitätöidyksi ja muussa tapauksessa kökköä käteen.

Tällä menen minä, muistakaa venytellä.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here