West Hamia hyödyntäen triplaukseen

West Hamia hyödyntäen isketään triplaukseen, kun lontoolaisseura matkaa Leedsiin Valioliigan ainoassa perjantaipelissä.

Coolbetin Joulukalenteriin!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Leeds on tämän kauden sarjanousijoista tehnyt parasta tulosta, eikä joukkuetta ole suotta suitsutettu. Marcelo Bielsan jalkapallo on kiehtovaa katsottavaa, mutta siinä on myös varjopuolensa. Kovaan tempoon ja prässiin perustuva pelisuunnitelma saattaa tässä pandemian sävyttämässä otteluruuhkassa olla kapeahkolle ringille liikaa.

Tästä nähtiin korrekti esimerkki Chelseaa vastaan, kun Leeds jäi Bluesin jalkoihin Stamford Bridgellä numeroin 3-1.
West Ham on lievästi sanottuna eri planeetalta Leedsin kanssa, mitä tulee pelitapaan. David Moyesin luotsaama jengi voi olla ajoittain kovan prässin alla ongelmissa, mutta se avaa myös maalipaikkoja Hammersille. Michail Antonion nopeille jaloille olisi tänään siis käyttöä, mutta hän on sairastuvalla Arthur Masuakun seurana.
Kertoimissa Leedsiä arvostetaan ennakkosuosikiksi, tähän varmasti myös kotietu antaa oman aspektinsa. Luotan kuitenkin siihen, että Leedsin viime aikojen heikko jakso saa jatkumoa ja vastaavasti hyvin pisteitä kerännyt West Ham jatkaa harvinaisen hyvää runiaan Moyesin alaisuudessa. Triplaukseen riittää tämä suoran vierasvoiton kerroin roimasti, joten sinkulla lähdetään kampanjaan.

TRIPLAUKSEEN!

Video: Upeaa Fair Play -henkeä futsalissa – pelaaja laittaa tyhjistä tahallaan ohi

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here