Pelivalintaa Mlada Boleslavin ja FCSB:n väliseen myräkkään

Torstai ja Eurooppa-liiga! Kaloreita palaa niin viheriöillä kuin kotisohvillakin päräytellen 16 nakkimukin verran, ja mikä tärkeintä, 90-luvun saunailloilla kyllästetty urheilumieli nousee korkeammalle kuin Northin Peten mysteerimikitin Marbellan allasajoissa.

Mlada Boleslav – FCSB

Kuten jo aiemminkin olen sormistani ulos hönkinyt, Steaua Bucurestin paketti on ollut jo pidempään valmennusta ja pelaajistoa myöden sekaisin, mikä on näkynyt kotoisessa liigassa todella mätinä otteina. Eurooppa-liigan karsinta on joukkueelle tällä hetkellä kaikki kaikessa, ja Romanian pääsarjassa onkin surffailtu ns. väliottelut läpi junioripitoisilla ryhmillä. Seuran johto on haukkunut pelaajiaan puolijulkisesti, ja joukkueeseen liittyvillä keskustelupalstoilla vallitsee fanien toimesta negatiivissävyinen ilmapiiri.

Mikäli Steaua Bucuresti tänään onnistuu Eurooppa-liigasta ulos putoamaan, saattaa ryhmällä olla edessään kovinkin limaiset ajat. Joukkue oli ensimmäisessä osaottelussa Romaniassa varsinkinkin toisella puoliajalla pirteä, joten kaikki on tänään mahdollista. Kokoonpanosta uupuu edelleen liuta enemmän tai vähemmän tärkeitä pelaajia, eivätkä uudet hankinnat nyt mitenkään yliluonnollisiksi ole osoittautuneet. Romanialaisryhmä osoitti kuitenkin jo kotikentällä vahvuutensa, ja koska tänään on aika iskeä kaikki peliin, tullaan kentällä varmasti näkemään taisteleva FCSB.

Mlada Boleslav vakuutti ensimmäisessä osaottelussa ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella neljävitosella joukkue joutui alakynteen. Nyt pelataan tsekkiryhmän kotinurmella, ja kotietu varmasti nostattaa fiilistä oikeaan suuntaan. Boleslavin pojat ovat mättäneet kotoisen sarjan kolmessa ensimmäisessä kotiottelussa yhteensä yhdeksän maalia eivätkä varmasti tänäänkään lähde liikoja peruuttelemaan. joukkue omaa FCSB:n mittapuuhun verrattuna vähintäänkin puolimukavan hyökkäyskaluston – puolustuspäätä en kuitenkaan lähtisi liikaa hehkuttelemaan. Kotiryhmä pääsee illan pyllymyräkkään mukavista kokoonpanoasemista, merkittävistä pelikuntokysymysmerkeistä mainittakoon ainoastaan hyökkäyspäässä häärivän Nikolay Komlitchenkon epävarma tilanne.

Pelivalinta

Odotin FCSB:n tuuliviirimäiseen tilanteeseen ja joukkueiden pelityyleihin viitaten näkeväni maaleja jo ensimmäisessä osaottelussa, mutta toisin lopulta kävi. Tänään maaliodotukset kasvavat, ja ensimmäisellä puoliajalla mahdollisesti syntyvä ensimmäinen maali avaa eteemme hyvin todennäköisesti avoimen väännön. Yli 2,5 maalin lopputulemasta tarjottu kerroin 1,89 kelpasi lapulle, omissa meisselin mittailuissa kaikki lukeman 1,76 ylittävä kelpaa.

Sellaista, nyt sitten käsiä konehuoneeseen ja odottelemaan. Pelionnea kaikille pelaileville.

Lisää Eurooppa-liigan kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here