Klubilla loistavat mahdollisuudet jatkaa europelejään

Klubilla on loistavat mahdollisuudet jatkaa europelejään, sillä tänään on vuorossa toinen osaottelu latvialaista Riga FC:tä vastaan. 1-1 tasatulokseen päättynyt ensimmäinen osa jätti HJK:lle narut omiin käsiin – varmat otteet kotikentällä riittävät tänään jatkopaikkaan.

Klubilla on takanaan europelit HB Torshavnia ja Crvena Zvezdaa vastaan. Vaikka polku Mestarien liigan karsinnoissa katkesikin serbialaisia vastaan, on paikka Eurooppa-liigan lohkossa täysin realistinen vaihtoehto. Mikäli tänään riikalaiset kaatuvat, on seuraavana vastassa FC Kööpenhamina. Köpis on tuttu vastus HJK:lle viiden vuoden takaa Eurooppa-liigan lohkosta.

Mutta ei sovi mennä liikaa asioiden edelle. Tänään Klubilla on hoidettavanaan kotiottelu Rigaa vastaan, joka tuskin helpolla sinivalkoisia päästää. HJK on kuitenkin ennakkosuosikin asemassa. Kertoimet otteluun 1.78 – 3.50 – 4.70 osoittavat sen, että tämä ottelu pitäisi Klubin peruspelaamisella hoitaa.

Molemmat joukkueet taistelevat yhtäaikaisesti omien maidensa pääsarjojen mestaruuspytystä, jossa Riga on toistaiseksi kiinni. Alla on edellisviikonlopulta vaikea vierasottelu, kun vastassa oli pahin uhka RFS. Tämän myötä Riga ei ole päässyt liiemmin hengähtämään. Klubi sen sijaan nappasi helpohkon 4-0 voiton FC Lahdesta ja se pystyi jättämään paukkuja tähän matsiin.

Klubin alkukauden vaikeudet tiedetään. Joukkue on kuitenkin vahvistunut kauden mittaan, joista merkittävimpänä hankintoina voidaan pitää ensimmäisessä osassa maalannutta Tim Väyrystä, William Parraa, sekä pallotaituri Petteri Forsellia. Forsell oli ilmiömäisessä vireessä Lahti-ottelussa ja kirjasi tililleen maalin, sekä kaksi maalisyöttöä. Petteri muodosti Riku Riskin kanssa todella vaarallisen tutkaparin viikonlopun ottelussa, josta tänään saadaan todennäköisesti myös nautiskella.

Pelivalinnaksi muodostuu HJK:n maalimäärä. Forsellin dominointi Lahtea vastaan oli myrskyvaroitus siitä, että latvialaisten puolustus voidaan sahata sekaisin, jos Klubi pääsee vireeseen. Omissa papereissani suosikista ei ole tänään epäselvyyttä. Usko on siihen, että HJK tästä parista jatkoon menee. Telia 5G Areenalla HJK on osunut keskimäärin 1.6 maalin edestä tällä kaudella, joka puoltaa pelivalintaa.

Pelivihje: HJK yli 1.5 maalia (2.13 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Katso myös video: Liverpool voitti Super Cupin – Chelsea kaatui rankkareissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here