Berliinin derbyssä altavastaajan kelkassa!

Yksi sunnuntain kuumimmista taistoista futisrintamalla nähdään Berliinissä, kun Union ja Hertha kohtaavat. Kyseessä on iso matsi molemmille, ja keskinäisissä peleissä ollaankin nähty värikkäitä tapahtumia parin viime vuoden aikana.

Hertha on vienyt kaksi edellistä derbyä nimiinsä Olympiastadionilla. Tänään jengillä onkin sauma ryöstöretkeen Köpenickissä.

Union on kokonaisuudessaan pelannut parempaa futista – tämä näkyy myös sarjatilanteessa. Joukkueiden välillä vallitsee neljäntoista pisteen ero. Union taistelee edelleen edustuspaikoista, Hertha puolestaan pyrkii kynsin ja hampain välttämään karsintoihin joutumisen. Tärkeitä pisteitä on siis jaossa!

Vaikka Union kantaa ennakkosuosikin viittaa, niin paikallisväännöt ovat aina oma lajinsa, eikä Herthaa sovi aliarvioida. Odotettavissa on tasaista vääntöä, ja näillä kertoimilla vaakakuppimme kallistuu Herthan puoleen. Suorasta voitosta on tarjolla tasan kolmosen kerroin, mitä rohkeimmat voivat kokeilla. Allekirjoittanut nappaa kuitenkin tasapelin uhan pois, eli vetoliuskalle isketään Hertha Draw No Bet -veto: mikäli ottelu päättyy tasapeliin, saat panokseksi takaisin.

Pelivihje: Hertha Draw No Bet (2,10)

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here