Barcelonan nuori keskikenttätähti Pedri esitteli laukaisutaitojaan Espanjan La Ligassa sunnuntaina.

Barcelona kaatoi vieraskentällä Valencian tylysti numeroin 1-4 (0-3) La Ligassa sunnuntaina.

Vieraat menivät menojaan jo avausjaksolla. Arsenalista siirtynyt gabonilaishyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang osui kahdesti ja Frenkie De Jong kertaalleen.

Valencian Carlos Soler kavensi toisen jakson alussa, mutta Pedri viimeisteli 1-4-loppulukemat 63. minuutilla. Pedri pamautti vastapalloon paristakymmenestä metristä, ja pallo heilahti vasempaan yläkulmaan.

La Ligan kärjessä jatkaa Real Madrid (25 ottelua, 57 pistettä). Toisena on Sevilla (25 ottelua, 51 pistettä) ja kolmantena Real Betis (25 ottelua, 46 pistettä). Barcelona on neljäntenä (24 ottelua, 42 pistettä).