Tuplaus & day 1: Ruotsin Cupilla viikko käyntiin

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tämä on erinomainen viikko osallistua Tuplaus-kampanjaan. Viime viikolla Tuplauksessa ei löytynyt yhtään voittajaa, joten nyt on tarjolla korotettu 6000 € palkintopotti!

Ruotsin Cupilla isketään viikko käyntiin Tuplauksen osalta, kun Tukholmassa mitellään Djurgårdenin ja IK Bragen välillä. Lähtökohtaisesti Allsvenskanin mestaruussuosikkeihin kuuluva nippu lähtee kerran kerrasta Superettanin keskikastiin kuuluvan jengin murskajaisiin, mutta pidetään kauden ensimmäisessä kilpailullisessa ottelussa odotusarvo maalien suhteen matalalla alle 3.5 maalin linjan kera.

Kerroin kohteelle kelpuutetaan mainiosti, etenkin sillä näkökulmalla että DIF hallitsee kenttätapahtumia. Tilanne hankaloituu huomattavasti jos Brage onnistuisi nopean avausmaalin tekemään, mutta tähän en usko. En etenkään, kun hyökkäyksen terävin syömähammas Leonard Pllana menetettiin Aasian kentille ja Shkodran Mahollin pelikunto on toistaiseksi vielä mysteeri.

Lappu täydennetään Ranskan divarilla, jossa sarjakärki Toulouse isännöi legendaarista Le Havrea. Kotijoukkue vie ja vieraat vikisee, mikäli tämän kauden trendiä on uskominen. Varmuuden vuoksi otetaan vielä tuplamerkki mukaan, joka sallii osuman myös tasatuloksella. Toiveissa kotimenestyksen lisäksi minuutteja Naatan Skytälle.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän