Video: Petteri Forsell teki jatkosopimuksen FC Interin kanssa

Veikkausliigan tähtipelaaja Petteri Forsell jatkaa FC Interissä myös kaudella 2022. Kokkolalaislähtöinen pelaaja on allekirjoittanut seuran kanssa uuden yksivuotisen sopimuksen.

31-vuotias Petteri Forsell teki viime syksynä 11 pelaamassaan ottelussa tehot 3+6. Hän tuli Interiin kesken kauden ja voitti syyskuussa Veikkausliigan Kuukauden pelaaja -palkinnon.

Taiturimainen Forsell on komean liigauran lisäksi meritoitunut pelaaja kansainvälisillä kentillä, kun pelikokemusta on kertynyt sekä Puolan että Ruotsin sarjoista. Hän on myös pelannut 12 maaottelua Huuhkajissa.

Päävalmentaja Miguel Grau on vaikuttunut hyökkäävän keskikenttäpelaajan osaamisesta. Forsell syötti Interin molemmat maalit viimeisimmässä Liigacupin ottelussa, kun Inter kaatoi IFK Mariehamnin Kupittaalla maalein 2-1.

”Olen nähnyt hänen peleistään paljon videoita, mutta livenä hänen pelaamisestaan sai nauttia paljon enemmän. Hän on pelaaja, joka on isossa roolissa siinä, kun joukkue haluaa murtautua vastustajan rangaistusalueelle. Uskon, että meillä on nyt koossa ryhmä, joka pystyy pelaamaan pallon kanssa lähellä tuota aluetta. Se tulee olemaan puoleensavetävää katsottavaa meidän kannattajille”, Grau kommentoi tyytyväisenä.

Petteri Forsell mielissään jatkosopimuksesta

Forsell kertoo, että uran jatkuminen sinimustissa oli omalla tavallaan helppo päätös.

”Kommunikointi seuran kanssa on siinä mielessä ollut hyvää, että molemmat osapuolet ovat pitäneet sen, mitä on sovittu. Sen päälle on hyvä rakentaa.”

Hyökkäävän keskikenttäpelaajan palveluksille oli kysyntää sekä ulkomailla että Suomessa. Inter ja Forsell olivat sopineet takarajasta ulkomaansiirrolle ja se on nyt umpeutunut.

”Muutamalle pistin liian kovan hinnan. Minulla ei ole enää sellaista pakottavaa tarvetta mennä ulkomaille, siellä on oltu jo monta vuotta. Ulkomailla pelaamisessa on ne omat huonot ja hyvät puolensa.”

Hänen täytyi miettiä seuravalintaansa myös tulevan perheenlisäyksen kantilta.

”Vauva syntyy parin viikon päästä. Tämä oli se syy, miksi en tiputtanut hintaani ulkomailla. Olisin jo Puolassa, jos ei olisi näin”, Forsell toteaa rehelliseen äänensävyyn.

Lue koko uutinen FC Interin verkkosivuilta TÄÄLTÄ.

Petteri Forsell jatkaa Turussa

https://twitter.com/FCInterTurku/status/1495698958122893312
Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän