Paulus Arajuuri lopettaa uransa – ”Pääsin kokemaan urallani niin paljon enemmän kuin mitä ikinä uskoin pääseväni kokemaan”

35-vuotias suomalainen puolustajalegenda Paulus Arajuuri lopettaa uransa reilun viikon päästä. Hattu päästä mahtavalle uralle!

Ainutlaatuinen ja aina hyväntuulinen Paulus Arajuuri päättää uransa Ykkösen Haastajasarjan päätöskierroksella lauantaina 7. lokakuuta Seinäjoella SJK Akatemian vieraana. Sitä ennen HIFK pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa maanantaina 2. lokakuuta MP:tä vastaan.

Arajuuri on pelannut ammattilaiskentillä vuodesta 2005 lähtien, ja hän vietti 13 vuotta ulkomaankentillä. Huuhkajissa Arajuuri pelasi vuosina 2010–2021 yhteensä 58 ottelua. Hän oli myös Huuhkajien mukana historiallisissa EM-kisoissa 2021.

”Päätös uran lopettamisesta on syntynyt pikkuhiljaa kauden mittaan. On ollut harmillisen paljon kipuja, ja vaikka olen pystynyt pelaamaan paljon ja peliminuutteja on kertynyt, ei treeneissä ole tuntunut enää samalta. Tämän myötä on tullut vahvasti sellainen tunne, että nyt on oikea aikaa päättää tämä matka”, Arajuuri kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

”Pääsin kokemaan urallani niin paljon enemmän kuin mitä ikinä uskoin pääseväni kokemaan. Minulla on usein ollut pelko, kun on ollut niin pitkään maailmalla ja poissa, että erkaantuuko kodista, perheestä tai ystävistä. He ovat kuitenkin olleet rinnalla loppuun asti.”

”Haluan kiittää perhettä ja parhaimpia ystäviä sekä rakkaita joukkuekavereita, valmentajia, seuratyöntekijöitä, kannattajia, stadioneiden työntekijöitä ja kaikkia kenen kanssa olen saanut tehdä töitä. Niin kuin aiemmin mainitsin, tähän liittyy niin paljon ihmisiä ja iso yhteisö. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat mahdollistaneet tätä matkaa – olen kiitollinen todella moneen suuntaan”, hän päättää.

Lähde: HIFK

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän