33-vuotias Teemu Pukki teki kauden kuudennen sarjamaalinsa Major League Soccerissa. Minnesotan johtoasema suli kuitenkin lopussa.

Minnesota United ja San Jose Earthquakes pelasivat 1–1-tasapelin Major League Soccerissa sunnuntaiaamuyönä Suomen aikaa.

Avausjaksolla ei maaleja nähty. Sitten 56. minuutilla Minnesota meni johtoon, kun pallo pelattiin maalinedustalle, missä Teemu Pukki laittoi pallon reppuun, 1-0. Harmittavasti San Jose tuli tasoihin 82. minuutilla Paul Marien maalilla.

29 joukkueen MLS:n kärjessä jatkaa FC Cincinnati (31 ottelua, 65 pistettä) ja toisena on St. Louis City (32 ottelua, 56 pistettä). Minnesota on vasta sijalla 18 (31 ottelua, 38 pistettä).

KATSO MYÖS: Paulus Arajuuri lopettaa uransa – ”Pääsin kokemaan urallani niin paljon enemmän kuin mitä ikinä uskoin pääseväni kokemaan”