22-vuotias unkarilaistähti Dominik Szoboszlai laukoi kerrassaan mahtava maalin Englannin Liigacupissa.

Liverpool kaatoi kotikentällään Leicesterin numeroin 3-1 (0-1) Liigacupissa keskiviikkoiltana. Liverpool etenee neljännesvälieriin, jossa vastaan tulee Bournemouth.

Täksi kaudeksi Mestaruussarjaan pudonnut Leicester johti tauolla 0-1 Kasey McAteerin maalilla. Toisella jaksolla Liverpool tuli kuitenkin rinnalle ja ohi.

Heti toisen jakson alussa Cody Gakpo tasoitti. Sitten 70. minuutilla nähtiin loistelias voitto-osuma, kun Dominik Szoboszlai tykitti pallon rimana kautta maaliin, 2-1. Diogo Jota viimeisteli loppunumeroiksi 3-1.

KATSO MYÖS: Video: Mykistävä suoritus – HJK:n Topi Keskinen juoksi koko kentän läpi ja teki maalin