Bundesliigan illan herkkupala tarkastelussa!

Bundesliigan illan herkkupala Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund näyttelee triplauksen pääosaa kampanjan aloituspäivänä.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Bundesliigassa on meneillään jälleen kerran mielenkiintoinen sesonki, mitä tulee europaikkoihin. Näistä ovat kamppailemassa illan joukkueet Mönchengladbach ja Dortmund, jotka ovat vain pisteen sisällä toisistaan. Dorrella on kasassa 29 pistettä ja M’Gladbach väijyy perässä 28 pojolla.

Pelivalinta suosii kotijoukkuetta. M’Gladbachilla on takanaan kaksi erinomaista esitystä Borussia Parkilla, kun toissa perjantaina kaatui Bayern luvuin 3-2 ja edellispelissä Werder Bremen taipui toppari Nico Elvedin 1-0 voittomaalilla. Kuten Bayerniakin vastaan, Die Fohlen lähtee tänään taistoon altavastaajana kertoimissa.

Altavastaajan asema on hieman ristiriitainen, sillä Dortmund ei varsinaisessa lennossa tällä hetkellä ole. Joukkueen peräsimeen väliaikaisesti loikannut Edin Terzic sai todistaa joukkueensa tappiota tärkeässä Leverkusen-matsissa, kun lääketehtaan joukkue vei matsin nimiinsä 2-1 tuloksella kuluneella viikolla. Tätä edelsi yllättävä 1-1 kotitasuri Mainzia vastaan viime lauantaina.

Hyökkäysvoittoinen matsi on tänään odotuksissa ja etenkin Erling Hålandin preesens näyttelee isoa roolia. Onkin ratkaisevaa, kuinka hyvin Marco Rosen taktiikoissa nuori norjalainen saadaan pidettyä pois vaarallisilta maalipaikoilta. Tiedetään hyvin, että Håland ei jätä tilaisuuksiaan käyttämättä.

Isketään lapulle kohde, joka vaatii osuakseen kotijoukkueen voiton tai tasapelin. Lisäksi vaatimuksena on yli 2.5 maalia, joka omana kohteenaan saa kerrointa vain 1.50. Tämä kuvastaa paljon ottelun maaliodottamasta. Illan joukkueiden peleissä on 17 kierroksen jälkeen nähty keskimäärin 3.3 maalia, joten odotuksissa on jatkumoa tälle. Jännitetään siis BMG:n puolesta ja toivotaan, että Bundesliigan pakkaa saadaan taas hieman enemmän sekaisin tämän illan jälkeen.

Triplaukseen vaadittava kolmosen kerroin saadaan täyteen PSG:n voitolla Montpellieristä. Tämä kohde ei sen tarkempaa perustelua kaipaa, kerroinasetelmasta voi päätellä paljon. Mauricio Pochettinon luotsaama pariisilaisseura ei ole vielä saanut peliänsä siihen reilaan mitä monien odotuksissa on ollut, mutta tämän pitäisi olla rutiinivoitto keskikastin seurasta.

TRIPLAAMAAN!

Jättiyllätys Valioliigassa – Burnley haki vierasvoiton Liverpoolista!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here