Paderbornilla tiedossa pitkä iltapuhde Dortmundissa

Paderbornilla on tiedossa pitkä iltapuhde Dortmundissa, kun Saksan Bundesliiga jatkuu maajoukkuetauon jälkeen perinteisellä perjantai-illan ottelulla. Kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki matsiin.

Borussia Dortmund on kotistadionillaan Signal Iduna Parkilla ollut erinomainen läpi alkukauden. Se ei ole kotipyhätöllään hävinnyt otteluakaan. Tälle uskaltaa luvata jatkumoa, sillä sarjajumbo Paderbornista ei liene hirveästi vastusta. Dortmundin fanaattinen kotiyleisö on kuin kahdestoista kenttäpelaaja, eikä BVB ole turhaa sarjan parhaita kotijoukkueita kaudesta toiseen.

Paderbornilla on siis hallussaan sarjan jumbosijan lisäksi myös huonoin rekordi vieraskentillä. Viiteen otteluun on saldona ainoastaan yksi piste, joka tuli elokuun lopussa Wolfsburgin vieraana. Omissa on soinut rutkasti, etenkin kahdessa edellisessä vierasottelussa Bundesliigassa. 3-0 tappio oli realismia niin Hoffenheimia kuin Kölniäkin vastaan.

Dortmund on vahva kandidaatti mestaruustaistelussa. Tällä hetkellä BVB jakaa kuudetta sijaa verivihollisensa Schalken kanssa. Eroa kärkeen on vain kuusi pistettä, joka kertoo paljon Bundesliigan tasaisesta alkukaudesta. Paco Alcácer ja Marco Reus ovat keltamustien parhaat maalintekijät, molemmilla on kasassa viisi maalia.

Dortmundin edellinen sarjaottelu oli Bayern Munchenia vastaan vieraissa. Tästä ottelusta ei liiemmin jäänyt jälkipolville kerrottavaa, sillä Der Klassiker päättyi tylyyn 4-0 kotivoittoon. Tälle ei kannata liikaa antaa painoarvoa, sillä Dortmund on todennäköisesti jopa entistä motivoituneempi murjomaan Paderbornia.

Pelivihjeessä luotetaan kotijoukkueen iskukykyyn reippaalla kahden maalin tasoituksella. Paderbornin otteissa ei ole lupauksia herättävää parannusta ilmennyt. Dortmund ei tule säästelemään näissä otteluissa varmasti liikoja, vaikka ensi viikolla Mestarien liigaa onkin tiedossa.

Pelivihje: Dortmund -2 (2.15 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: RoPS:n haaviin tarttui Obed Malolo ja Arsenal-kasvatti

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here