RoPS:n haaviin tarttui Obed Malolo ja Arsenal-kasvatti

Obed Malolo saapuu Rovaniemen Palloseuran keskikentän sieluksi. (Kuva: RoPS)

RoPS:n tuoreimmat vahvistukset ovat keskikenttäpelaaja Obed Malolo sekä laitapuolustajan tontilla operoiva Arinse Uade.

22-vuotias Obed Malolo esiintyi ensimmäisen kerran Veikkausliigassa jo keväällä 2014, ollessaan vasta 17-vuotias. Tuolloin hän pelasi vielä HJK:n riveissä, kun taas viimeiset kolme kautta ovat kuluneet SJK:n paidassa. Alle 15-vuotiaiden maajoukkueesta lähtien kaikki Suomen nuorisomaajoukkueet läpikäynyt Malolo kohtasi kovan vastoinkäymisen vuonna 2018, kun koko kausi jäi häneltä väliin loukkaantumisen vuoksi.

– Obed tulee palvelemaan ajatustamme siitä, kuinka haluamme pelata jalkapalloa. Haluamme hallita palloa, ja hallinta on helpompaa, jos keskellä on taitava pelaaja. Samalla pelkkä pallon siirtely ei riitä, vaan hallinnan täytyy aina johtaa johonkin. Odotamme pelaajiltamme myös tehokkuutta pelin sisällä, tuore RoPS-käskijä Vesa Tauriainen kommentoi seuran tiedotteessa.

Toinen tuore vahvistus rovaniemeläisten joukkueeseen on 23-vuotias englantilaispuolustaja Arinse Uade. Arsenalin akatemian kasvatti päätyi Rovaniemellä RoPS:in apuvalmentaja Mika Pulkkisen kautta. Suomikaan ei Uadelle ole täysin tuntemanton paikka, sillä hän käväisi 19-vuotiaana pikaisesti SJK:ssa, jonka jälkeen hän on edustanut muun muassa Norwichin akatemiajoukkuetta.

RoPS:n haaviin tarttuivat Obed Malolo ja Arinse Uade

https://twitter.com/ropsrovaniemi/status/1196785955660861444

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – –

Lue myös: Jose Mourinhosta Tottenhamin uusi valmentaja

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän