Lausannen isku kiinnostaa

Perjantai on aina pikkujouluperjantai, sanovat taksitolpalla roikkuvat, firman kortilla macarenaa riplailevat räkäposkisambaajat mitä tahansa. Kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta herätessä tilanne saattaa olla toinen.

Lausanne – Wil

Tänään sisällä on kokoonpanotietoihin, tilastoihin, vireisiin ja koti-/vierasasetelmaan perustuva kohde. Oman tongintani lisäksi sain apuja eräältä rakkaalta panostavalta kontaktilta, jota pidän luotettavana vekkulina.

Tottapa tosiaan, Sveitsin Challenge Leaguen paras ja etenkin kotonaan äärimmäisen vahva ryhmä Lausanne kiinnostaa tänään panostuksen verran – varsinkin, kun vieraileva sarjakolmonen Wil on ollut pienoisessa alavireessä jo pidemmän aikaa. Wil joutuu lähtemään matsiin ilman runkohyökkääjäänsä Duahia, puolustuksen avainveivaria Schmiedia sekä joukkueen taitavaa maalivahtia Kostadinovicia, joten tänään hommeli näyttää muutenkin vittumaisessa vieraspelissä poikkeuksellisen rasvaiselta. Mikä meisselimäisintä, epävarmojen huhujen mukaan Wil:in leiri on paininut viikolla pienoisen vatsapöpön kanssa, joten illasta ei varmasti tule helppoa.

Huhujen mukaan Wil iskee illalla tolppien väliin totaalisen nuoren kokemattoman räkänokan, jonka harteille jää Lausannen pommituksen kestäminen. Lausanne pääsee matsiin ilman sen kummempia poissaoloja. Joukkue on pyssyttänyt kolmessa viimeisessä kotimyräkässään yhteensä 16 maalia, kaiken kaikkiaan vastustajien verkko on heilunut kauden seitsemässä ensimmäisessä kotiottelussa 24 kertaa. Viisi sarjan seitsemästä kotiväännöstä on päättynyt vähintään kahden maalin voittoon.

Pelivalinta

Wil on ottanut vieraissa pakettiin vähintään kahdella byyrillä paljon heikommiltakin vastustajilta, ja kun tilanne on tänään kokoonpanojenkin valossa kovin otollinen, isken kiinni Lausannen vähintään kahden maalin voittoon. Lausanne eh -1 kertoimella 1,70 kiinnostaa tarpeeksi paljon, numerosarja hiipii vähitellen alaspäin. 

Sellaista, loput valinnat Facebook-sivullani, muistakaa venytellä.

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here