Overia Skotlantiin

Torstai tarkoittaa Eurooppa-liigaa. Nastan pyyleviä matseja löytyy kuin sieniä varvasväleistä, joten kyllähän tässä vaan on ihmisen hyvä olla. Tartun tässä kohtaa kiinni suomalaisittainkin kiinnostavaan pyllymyräkkään.

Rangers – Benfica

Glen Kamaran edustama Rangers on porskuttanut kotoisessa sarjassaan ylivoimaisella otteella, ja varsinkin kotiotteluissa meininki on ollut hurjaa. Kahdeksan kotimatsin maaliero 28-0 osoittaa, ettei joukkueelle oikein tällä hetkellä haastajaa löydy. Morelos on täyttänyt paikkansa loistavasti kärkipäässä, ja mikäs on täyttäessä, kun Kamara operoi alapuolella.

Benfica on on tasoltaan Skotlannin liigan yläpuolella eikä varmasti lähde vieraisiin peruuttelemaan. Joukkueet kohtasivat tovi sitten Portugalissa ottelussa, jonka Rangers onnistui miesylivoimalla hankitusta 1-3 johdosta huolimatta sössimään viimeisillä hetkillä 3-3 tasapeliksi. Benfica on esittänyt Eurooppa-liigan lohkovaiheessa avointa futista – joukkueen kolmessa ensimmäisessä lohkovaiheen myräkässä on tehtailtu keskimäärin viisi maalia per peli.

Rangers nappasi viikonloppuna rutiininomaisen 4-0 voiton Aberdeenista, Jorge Jesuksen miehistö puolestaan sai pääosin levätä ns. kakkosmiehistön riplaillessa cup-koitosta lauantaina. Benfican ainoat merkittävät kokoonpanohuolet näyttävät keskittyvän pelikieltoaan kärsivän Otamendin ja hyökkäyspäässä operoivan, mutta tällä kertaa nenäänsä niiskuttelevan Nunezin poissaoloihin. Rangersilla ei näytä sen kummempia puutoksia kokoonpanossaan ainakaan kirjoitushetkellä olevan.

Pelivalinta

Molemmat joukkueet ovat lohkossa hyvissä asemissa, enkä toisaalta yllättyisi sopuisan maalittomasta tasapelistä. Mikäli Benfica kuitenkin jatkaa ennakkoluulotonta haastoaan, näen edessäni huomattavasti maalirikkaamman koitoksen. Lech nousisi mahdollisella voitollaan suhteellisen lähelle Benfican ja Rangersin niskaan kärkkymään, joten kyllähän voitto olisi varsin vapauttava kokemus sekä skoteille että portugalilaisille.

Rangersin vahva kotipelaaminen sekä Benfican yleinen taso ja Eurooppa-liigaan liittyvä ”huoleton” pelityyli antavat aihetta seuraavanlaiselle panostukselle:

Rangers-Benfica yli 2,5 maalia, kerroin 1,70

Lisää ämpyilyjä sivullani. Kertoimet ova kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here