Atalantalla tiedossa haastava Anfieldin reissu

Atalantalla on tiedossa haastava reissu Anfieldille, kun Liverpool on vastassa toisen kerran tämän kauden Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Neljä joukkuetta varmisti jo nyt paikkansa Mestarien liigan jatkopeleissä

Joukkueiden aiempi kohtaaminen tämän kuun alkupuolella oli tyly näytös. Liverpool kävi Bergamossa rökittämässä Atalantan luvuin 0-5 ja tästä ottelusta jäi etenkin mieleen Diogo Jotan hattutemppu. Jotaa tarvitaan myös tänään, sillä Liverpool kärsii kovasta määrästä poissaoloja. Etenkin Mo Salahin pelikunto on koronatartunnan jälkeen vielä kysymysmerkki ja se tulee myös vaikuttamaan ottelun voimasuhteisiin hieman. Liverpool osoitti kuitenkin viikonloppuna, että se pystyy venymään koviin suorituksiin myös heikentyneellä remmillä. Leicester kaatui tyylipuhtaasti 3-0 kotinurmella.

Atalantalla on alla kaksi matsia tuon 0-5 tappion jälkeen, kun joukkue on tasannut pisteet niin Interin kuin Speziankin kanssa. Tänään voittojen tielle paluu ei näytä kovin todennäköiseltä.

Lähdetäänkin hakemaan menestystä Liverpoolille jälleen. Jürgen Kloppin ryhmä on maailman kirkkainta eliittiä, vaikka Virgil van Dijkin ja Trent Alexander-Arnoldin kaltaisia staroja puuttuukin miehistöstä. Poolin puolustuksen poissaolot antavat kuitenkin vaaralliselle Atalanta-hyökkäykselle kuitenkin omat saumansa ja maaleilta ei tulla tässäkään kohtaamisessa välttymään. Kokeillaan voiton kylkeen yli 2.5 maalin rajan ylitystä ja jatketaan täten tuplausta sinkulla.

LYÖ VETOA!

Video: Robert Taylor tykitti tylyn osuman Norjan liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here