Onni Valakari teki maalin ja lensi suihkuun 30 minuutissa Kyproksen liigassa

21-vuotias keskikenttäpelaaja Onni Valakari nousi otsikoihin hyvässä ja pahassa viikonlopuna Kyproksen pääsarjassa.

Onni Valakarin edustama Pafos FC pelasi 1-1-tasapelin Ermis Aradippoun vieraana Kyproksen pääsarjassa, 1. Divisionissa, lauantaina.

Valakari vei vieraat johtoon 2. minuutilla laukomalla pallon varmasti maaliin. Nuorukaisen peli päättyi kuitenkin jo puolen tunnin kohdalla, kun hän sai toisen keltaisen korttinsa ja lensi suihkuun. Kotijoukkueen Onisiforos Roushias tasoitti 72. minuutilla loppunumeroiksi 1-1. Puolustaja Paulus Arajuuri pelasi täydet 90 minuuttia Pafosin alakerrassa.

14 joukkueen 1. Divisionia on pelattu nyt 12-13 kierrosta ja sarjakärjessä on AEL Limassol 23 pisteellä. Pafos FC on kuudentena 19 pisteellä.

——
Maali ja ulosajo katsottavissa TÄSTÄ.
——

— —
KATSO MYÖS: Video: Lukas Hradecky torjui rankkarin ja pelasi nollapelin vierasvoitossa