Espanjalais-englantilainen kombo mukaan tuplaukseen

Espanjalais-englantilaisella kombolla hyökätään tämän maanantain osalta tuplaamaan, kun Valioliigassa ja La Ligassa pelataan yhdet ottelut.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Tuplauksen pääpaino on isosti Valioliigassa, kun isketään lapulle Southamptonille suosiollinen kohde Brightonin vieraana. Graham Potterin luotsaama kotijoukkue pelaa luovaa ja viihdyttävää futista, mutta tulokset ovat olleet kovin tiukassa. Tästä syystä luotetaan Saintsin hyvän vireen jatkuvan.

Suoraa voittoa ei kuitenkaan tästä lähtökohtaisesti tasaisesta matsista uskalla lähteä hakemaan, vaan tasapelin mahdollisuus poimitaan mukaan. Lisäksi yhdistetään kylkeen vielä alle 3.5 maalia, jolloin saadaan kerroin jo lähelle tavoitetta. Danny Ings palaa todennäköisesti pelaamaan, mutta tuskin sentään avaukseen. Se tuo oman mausteensa underiin, sillä Ingsin maalivainu on varmasti kaikilla Valioliigaa seuraavilla tiedossa. Kehnot xG-lukemat kuitenkin kannustaa odottamaan enemmän nyhjäystä kuin maalijuhlia.

Lapulle nostetaan myös Valencia, ihan kevyellä kolmen maalin etumatkalla. Kerroin kertoo kaiken oleellisen tästä kohteesta, eikä Eibarin ylijuoksua tulla Ipuruan nurmella näkemään, vaikka Valencian tilanne onkin aika synkkä tällä hetkellä.

TRIPLAUKSEEN

Onni Valakari teki maalin ja lensi suihkuun 30 minuutissa Kyproksen liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here