Tampere Unitedin Omar Khady laukoi todella näyttävän maalin FC Jazzin verkkoon Kakkosessa sunnuntaina.

FC Jazz kaatoi vieraskentällä Tampere Unitedin numeroin 3-4 (3-2) Kakkosen B-lohkossa sunnuntaina. Tamperelaisten keskikenttäpelaaja Khady laukoi 29. minuutin kohdilla mahtavan 2-1-maalin vastapalloon.

Porilaisvierasjoukkue nousi toisella jaksolla tasoihin ja vielä aivan lopussa ohi. Tampere Unitedin tilanne Kakkosen B-lohkossa näyttää todella pahalta ja joukkue on isolla todennäköisyydellä putoamassa Kolmoseen, sillä eroa putoamisviivan yläpuolelle on jo yhdeksän pistettä, kun viisi kierrosta on vielä pelaamatta.

Omar Khadyn unelmakuti

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Maalivahti torjui kaksi rankkaria samassa tilanteessa MLS:ssä