Major League Soccerissa nähtiin viikonloppuna vakuuttava maalivahtisuoritus, kun Evan Bush torjui kaksi rankkaria samassa tilanteessa.

Montreal Impact otti kotivoiton Vancouver Whitecaps FC:stä numeroin 2-1 (2-1) Major League Soccerissa viikonloppuna. Ottelun hahmoksi nousi Montrealin 33-vuotias yhdysvaltalaismaalivahti Evan Bush.

Vancouver Whitecaps FC oli jo mennyt 0-1-vierasjohtoon Yordy Reynan maalilla. Ja 21. minuutilla Reynalla oli hieno tilaisuus lisätä johtoa toisella osumallaan. Bush kuitenkin torjui Reynan rankkarin, mutta karapallo lauottiin verkkoon. Sitten tilannetta katseltiin VAR-huoneessa ja rankkari uusittiin. Bush torjui Reynan toisenkin vedon.

21-vuotias laitahyökkääjä Lassi Lappalainen pelasi täydet minuutit Montreal Impactin miehistössä.

Samassa tilanteessa kaksi seiviä

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Sprinklerit menivät päälle – venäläistoimittaja jatkoi duuniaan läpimärkänä
KATSO MYÖS: Video: Barcelonan futsaltähti Ferrao kujeili häikäisevän maalin – molari hölmistyneenä
KATSO MYÖS: Video: Zlatan taiteili kaksi maalia Los Angelesin paikallismatsissa MLS:ssä