Kotkassa paketoidaan Ykkösen kierros

Kotkassa pistetään pakettiin Ykkösen 21.kierros, KTP:n vieraaksi saapuu EIF Tammisaaresta. Pelivihjeessä luotamme kotkalaisten vireeseen. EIF on toistaiseksi ainoa joukkue, jonka KTP on voittanut kahteen otteeseen tällä kaudella.

Sarjan viidentenä oleva KTP ja kuudentena majaileva EIF ovat menettäneet jo mahdollisuutensa kamppailla noususta Veikkausliigaan, mutta myös putoaminen alkaa olla jo täysin mahdottomuus molemmille. Nyt pelataan siis enää lähinnä kunniasta.

Kotkalaisilla on alla murskatappio Valkeakoskelta, kun sarjan ylivoimainen kärki Haka jyräsi yli lukemin 5-0. EIF sen sijaan taisteli kotonaan tasapelin viimeistelyn kanssa ontuneen Tepsin kanssa. Ekenäsin edellinen vierasmatsi Pietarsaaressa Jaron vieraana sen sijaan päättyi kotijoukkueelle 4-1, eikä tammisaarelaisilla ollut juuri mitään saumaa pistää kampoihin matsin aikana.

Toukokuussa pelattiin Kotkassa kauden ensimmäinen keskinäinen ottelu. Tällöin EIF kaatui Arto Tolsa Areenalla lukemin 3-1. Kotkalaisten maalipyssy Aleksi Pahkasalo kirjasi itselleen kaksi osumaa kyseisestä ottelusta ja pitkälti hänen ansiostaan kolme pistettä jäi Kotkaan. Heinäkuussa Tammisaaressa pelatussa matsissa KTP jyräsi ensimmäisellä puoliajalla jo kolmen maalin karkumatkalle ja ottelu päättyi 1-4 vieraille.

Pelivihjeessä haetaan KTP:n voittoa tasoituksen kera, kuitenkin panos palautetaan mikäli voitto ratkeaa kotijoukkueelle vain yhdellä maalilla. Kotkalaiset ovat näyttäneet hauistaan kahdessa edellisessä kotipelissä, sillä MYPA ja TPV ovat kaatuneet maalierolla 8-1. Vaikkei tänään sen suurempaa panosta ole, ei KTP ala kotiyleisön edessä löysäilemään.

Pelivihje: KTP -1 aasialainen tasoitus (2.15 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Teemu Pukki valittiin Valioliigan kuukauden pelaajaksi!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here