Manchester United ole gunnar solskjaer puoliaika

Manchester Unitedin rakastettu hyökkääjälegenda Ole Gunnar Solskjær pelasi punaisissa vuosina 1996-2007. Hän tuli tunnetuksi eri toten käsittämättömän tehokkaana pelaajana tullessaan vaihdosta kentälle.

Solskjær pelasi ManUssa yhteensä 235 ottelua, joissa syntyi 91 maalia. Hän sai ManU-vuosinaan lempinimen ”super-sub”, joka viittasi siihen, että mies aloitti ottelut varsin usein vaihtopenkillä, mutta kentälle päästyään pani palloa pömpeliin.

Helmikuun alussa vuonna 1999 Solskjær oli ilmiliekeissä. ManU pelasi Nottingham Forrestia vastaan ja toisella jaksolla Dwight Yorke otettiin vaihtoon. Hänen tilalle vaihdettu Solskjær täräytti kymmenessä minuutissa uskomattomat neljä maalia!

Ottelu päättyi ManUn murskavoittoon numeroin 1-8. Nykyään 44-vuotias Solskjær toimii Molden päävalmentajana.